Interieuradvies

Voor het advies en ontwerp van een nieuw interieur of aanpassing van een bestaand interieur zal er vooraf een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarbij ik inventariseer wat de gebruikerswensen zijn. Na dit gesprek wordt er een moodboard gemaakt waarop de sfeer van het nieuwe of aan te passen interieur te zien is. Tevens is het mogelijk om een 3D tekening te laten maken, dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren omdat deze tekening een zeer realistisch beeld geeft van de toekomstige inrichting.

De presentatie van het totaalontwerp omvat een inrichtingsvoorstel van meubilair, een wanden- en vloerenplan en kleuradvies.

In het najaar van 2020 mocht Studio Janss de inrichting verzorgen van een kunsttentoonstelling bij de Kunstroute Culemborg (www.kunstrouteculemborg.nl). De tentoonstelling vond plaats in een prachtig gerenoveerd herenhuis. Om de nieuwe muren niet te beschadigen hebben wij panelen gemaakt met zwart doek waaraan de kunstwerken hingen. Onderstaand een sfeerimpressie van de tentoonstelling.